Aandelen GAM Holding kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GAM Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct GAM Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GAM Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GAM Holding raadplegen. GAM Holding is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GAM.VX.

Waar kan je GAM Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GAM Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GAM Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GAM Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GAM Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GAM Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GAM Holding is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GAM Holding.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GAM Holding

GAM Holding is een pure play asset managementgroep die met de hoofdzetel gevestigd is in Zurich. De onderneming verkoopt aan onder meer instellingen, groothandels tussenpersonen, financieel adviseurs en particuliere investeerders. De aandelen van GAM Holding worden als GAM verhandeld op de Zwitserse beurs.

Het bedrijf werd in 1983 opgericht als een afsplitsing van de Julius Baer groep en als Global Asset Management. Oprichter was overigens Gilbert de Botton. Het is een onderdeel van de Swiss Performance Index en ondertussen heeft GAM Holding kantoren in veertien verschillende landen.

aandeel gam holding