Aandelen Gamesa kopen

Wil je beleggen in Gamesa aandelen? Op deze pagina kan je direct Gamesa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gamesa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gamesa raadplegen. Gamesa is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGRE.E.

Waar kan je Gamesa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gamesa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gamesa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gamesa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gamesa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gamesa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gamesa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Gamesa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gamesa

Gamesa heet officieel Gamesa Corporation Technologica. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in Zamundo en al jarenlang biedt het plaats aan meer dan 25.000 medewerkers. Het bedrijf werd opgericht in 1976 en de aandelen worden als SGRE verhandeld op de beurs in Madrid. Sinds 2017 heet het bedrijf overigens volledig Siemens Gamesa Renewable Energy. Het is een van de grootste producenten van windturbines.
Het bedrijf in de huidige vorm ontstond in april 2017 uit een fusie van Gamesa en Siemens Wind Power, dat weer onderdeel uitmaakt van Siemens AG. Op mondiaal niveau geldt Gamesa ondertussen als de op twee na grootste aanbieders van windturbines.