Aandelen Gap kopen

Wil je beleggen in Gap aandelen? Op deze pagina kan je direct Gap aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gap. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gap raadplegen. Gap is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GPS.

Waar kan je Gap aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gap kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gap?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gap. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gap?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gap? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf GAP

GAP is de bekende Amerikaanse detailhandelaar die voornamelijk doet in kleding en accessoires. Het bedrijf heeft wortels in San Francisco en werd in 1969 opgericht door Donald en Doris Fisher.
Vanuit San Francisco slaagde de onderneming er in de wereld te veroveren. In de eerste winkel werden behalve de kenmerkende blauwe spijkerbroeken overigens ook nog cassettebandjes verkocht. Nadat een jaar na de opening van de eerste zaak ook de tweede geopend werd in San Jose, was het hek van de dam. Het bedrijf ging in 1976 met 1,2 miljoen aandelen de beurs op en GAP is te verhandelen op de NYSE via GPS. In Old Navy en in Banana Republic heeft het twee bekende dochterondernemingen.