Aandelen Gartner kopen

Wil je beleggen in Gartner aandelen? Op deze pagina kan je direct Gartner aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gartner. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gartner raadplegen. Gartner is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IT.

Waar kan je Gartner aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gartner kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gartner?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gartner. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gartner?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gartner? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gartner

Gartner Inc is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau, specifiek actief in de informatietechnologie sector. Het adviseert leiders in de IT branche, zoals het dat ook doet in branches als Finance, HR, Legal en Compliance. Het levert onder meer onderzoek en beleidsinstrumenten aan genoemde branches.
Gartner is een S&P 500 component geworden en de aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld als UT. De hoofdzetel vind je in Stamford in Connecticut en het bedrijf werd opgericht door Gideon Gartner. Met CEB, Capterra en L2 Inc heeft het een aantal bekende dochterondernemingen.