Aandelen gasNatural (Stock) kopen

Wil je beleggen in GasNatural (Stock) aandelen? Op deze pagina kan je direct GasNatural (Stock) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GasNatural (Stock). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GasNatural (Stock) raadplegen. GasNatural (Stock) is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NTGY.E.

Waar kan je GasNatural (Stock) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GasNatural (Stock) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GasNatural (Stock)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GasNatural (Stock). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GasNatural (Stock)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GasNatural (Stock)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GasNatural (Stock) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GasNatural (Stock).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GasNaturel

Het Spaanse bedrijf GasNaturel was tot 2018 een internationaal energiebedrijf dat aardgas en elektriciteit produceert, distribueert en commercialiseert. Het bedrijf werd in 1991 opgericht en het oppompen van gas geldt als specialiteit van de onderneming die vanaf 2018 overigens door het leven gaat als Naturgy Energy Group.
Het bedrijf is een vooraanstaand leverancier van gas in Zuid-Europa en in Latijns Amerika en is dat al heel lang. Vanaf 2006 is het ook steeds actiever in het Westelijke deel van Europa geworden. De aandelen worden op de beurs in Madrid verhandeld onder de aanduiding NTGY.