Aandelen Gaztransport & Technigaz SA kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Gaztransport & Technigaz SA aandelen? Op deze pagina kan je direct Gaztransport & Technigaz SA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gaztransport & Technigaz SA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gaztransport & Technigaz SA raadplegen. Gaztransport & Technigaz SA is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GTT.PA.

Waar kan je Gaztransport & Technigaz SA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gaztransport & Technigaz SA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Gaztransport & Technigaz SA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gaztransport & Technigaz SA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gaztransport & Technigaz SA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gaztransport & Technigaz SA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gaztransport & Technigaz SA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Gaztransport & Technigaz SA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Gaztransport & Technigaz SA

Sterke punten:

 • Leidende positie: Gaztransport & Technigaz SA heeft een sterke positie in de LNG-markt en is wereldwijd de grootste producent van LNG-tankers.
 • Gevarieerd klantenbestand: Het bedrijf heeft een gevarieerd klantenbestand, waaronder grote spelers in de energie-industrie.
 • Focus op duurzaamheid: Gaztransport & Technigaz SA heeft een duurzaamheidsstrategie en is bezig met het ontwikkelen van LNG-technologieën die de CO2-uitstoot verminderen.
 • Geografische diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende regio’s over de hele wereld, waardoor het minder kwetsbaar is voor regionale economische schommelingen.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Gaztransport & Technigaz SA is afhankelijk van de olie- en gasindustrie en is daardoor gevoelig voor prijsschommelingen en regelgevingsrisico’s.
 • Risico’s in de scheepvaartindustrie: Het bedrijf is actief in de scheepvaartindustrie, die gevoelig is voor een breed scala aan risico’s, zoals piraterij, natuurrampen en handelsbeperkingen.
 • Concurrentie: Gaztransport & Technigaz SA opereert in een competitieve markt met grote concurrenten zoals Mitsui OSK Lines en Teekay LNG Partners.

aandeel gaztransport & technigaz SA kopen

Wel of niet aandelen Gaztransport & Technigaz SA kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in de energie-industrie, is het de moeite waard om Gaztransport & Technigaz SA te overwegen. Het bedrijf is wereldwijd de grootste producent van LNG-tankers en heeft een sterke positie in de markt. Bovendien heeft het bedrijf een gevarieerd klantenbestand en een focus op duurzaamheid.

Echter, het is belangrijk om de zwakke punten van het bedrijf in overweging te nemen. Gaztransport & Technigaz SA is afhankelijk van de olie- en gasindustrie en is daardoor gevoelig voor prijsschommelingen en regelgevingsrisico’s. Bovendien is de scheepvaartindustrie waarin het bedrijf actief is, gevoelig voor verschillende risico’s zoals piraterij, natuurrampen en handelsbeperkingen. Er is ook concurrentie van grote spelers in de markt.

Als je besluit om te investeren in Gaztransport & Technigaz SA, is het belangrijk om de ontwikkelingen in de energiemarkt en de scheepvaartindustrie goed in de gaten te houden en de risico’s af te wegen. Het kan een goede investering zijn op de lange termijn, maar er zijn zeker ook risico’s aan verbonden.