Aandelen GBL kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GBL aandelen? Op deze pagina kan je direct GBL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GBL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GBL raadplegen. GBL is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GBLB.BR.

Waar kan je GBL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GBL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel GBL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GBL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GBL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GBL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GBL

GBL staat voor Gamco Investors en was voorheen bekend als Gabelli Asset Management. GBL geeft beleggingsadvies en biedt daarnaast makelaarsdiensten aan. Daarnaast doet het in beleggingsfondsen voor institutionele en geselecteerde beleggers. GBL is gevestigd in Rye New York.

Het bedrijf werd in 1976 opgericht en Gabelli Funds is een bekende dochteronderneming van GBL. De aandelen van GBL worden als GBL verhandeld op de New York Stock Exchange. Daarnaast is GBL een Russell 200 component. Meer dan 70 procent van de onderneming is in handen van Mario Gabelli. Hij verdiende ondertussen al meer dan 750 miljard dollar aan zijn bedrijf. 

aandeel gbl kopen