Aandelen GEA kopen

Wil je beleggen in GEA aandelen? Op deze pagina kan je direct GEA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GEA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GEA raadplegen. GEA is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool G1A.DE.

Waar kan je GEA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GEA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GEA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GEA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GEA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GEA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GEA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in GEA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over GEA

GEA is een wereldwijd bekend en alom gerespecteerd technologisch conglomeraat. Het richt zich met name op mechanische engineering zoals bijvoorbeeld procestechnologie en componenten. Het hoofdkantoor van GEA staat in het Duitse Düsseldorf.
 
GEO omvat rond de 25 bedrijven die actief zijn in tenminste vijftig landen verdeeld over heel de wereld. De aandelen worden verhandeld als G1A op de Deutsche Börse.  GEA werd opgericht in 1881. Bekende dochter is GEA Farm Technologies, dat op haar beurt weer dochters heeft in onder andere GEA WestfaliaSurge, Jopy Sas, Smart Farming en Farmers Industries.