Aandelen GEA kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GEA aandelen? Op deze pagina kan je direct GEA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GEA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GEA raadplegen. GEA is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool G1A.DE.

Waar kan je GEA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GEA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel GEA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GEA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GEA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GEA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in GEA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in GEA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse GEA

Sterke punten

 • Diversificatie: GEA opereert in verschillende sectoren en productgroepen, wat hun in staat stelt om risico’s te spreiden.
 • Innovatie: Het bedrijf investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling, wat hen in staat stelt om nieuwe en innovatieve producten te lanceren.
 • Wereldwijde aanwezigheid: GEA heeft wereldwijd vestigingen en een uitgebreid netwerk, wat hen in staat stelt om klanten over de hele wereld te bedienen.
 • Goede reputatie: Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in de industrie vanwege de hoge kwaliteit van hun producten en diensten.
 • Schaalvoordeel: GEA heeft een grote en diverse klantenkring, wat hen in staat stelt om schaalvoordelen te behalen en hun winst te maximaliseren.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van enkele klanten: GEA is afhankelijk van enkele grote klanten, wat een risico kan vormen als deze klanten vertrekken of minder producten afnemen.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een competitieve markt en moet concurreren met andere grote spelers in de industrie.
 • Versnippering: Het bedrijf opereert in verschillende sectoren en productgroepen, wat kan leiden tot versnippering van middelen en focus.
 • Wisselkoersrisico: Het bedrijf is afhankelijk van valutakoersen, wat een risico kan vormen als er ongunstige wisselkoersbewegingen zijn.
 • Overname integratie: GEA heeft in het verleden verschillende overnames gedaan, wat kan leiden tot integratieproblemen en operationele uitdagingen.

Over GEA

GEA is een wereldwijd bekend en alom gerespecteerd technologisch conglomeraat. Het richt zich met name op mechanische engineering zoals bijvoorbeeld procestechnologie en componenten. Het hoofdkantoor van GEA staat in het Duitse Düsseldorf.
 
GEO omvat rond de 25 bedrijven die actief zijn in tenminste vijftig landen verdeeld over heel de wereld. De aandelen worden verhandeld als G1A op de Deutsche Börse.  GEA werd opgericht in 1881. Bekende dochter is GEA Farm Technologies, dat op haar beurt weer dochters heeft in onder andere GEA WestfaliaSurge, Jopy Sas, Smart Farming en Farmers Industries.

aandeel gea kopen

Wel of niet aandelen GEA kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de industrie, dan kan het kopen van aandelen van GEA een aantrekkelijke optie lijken. Het bedrijf opereert wereldwijd en biedt een breed scala aan producten en diensten aan in verschillende sectoren, waaronder voedsel en drank, farmaceutica en energie. Maar is het een goede investering?

Er zijn een aantal sterke punten van GEA, waaronder hun diversificatie, innovatie, wereldwijde aanwezigheid, goede reputatie en schaalvoordeel. Echter, er zijn ook zwakke punten, zoals de afhankelijkheid van enkele klanten, concurrentie, versnippering, wisselkoersrisico en overname integratie.

Het is belangrijk om deze sterke en zwakke punten zorgvuldig af te wegen voordat je beslist om aandelen van GEA te kopen. Als je bereid bent om wat risico te nemen en vertrouwen hebt in het vermogen van GEA om deze uitdagingen aan te gaan, dan kan het een goede investering zijn. Maar als je op zoek bent naar een veiligere optie, dan kan het verstandiger zijn om elders te investeren.

Kortom, het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en zorgvuldig te overwegen voordat je beslist om aandelen van GEA te kopen.