Aandelen Geberit kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Geberit aandelen? Op deze pagina kan je direct Geberit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Geberit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Geberit raadplegen. Geberit is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GEBN.VX.

Waar kan je Geberit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Geberit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Geberit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Geberit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Geberit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Geberit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Geberit is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Geberit.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Geberit

Geberit levert sanitaire onderdelen en mag als leidend beschouwd worden in Europa. Met verschillende dochters is het bedrijf overigens wereldwijd actief. De aandelen staan als GEBN genoteerd op de Zwitserse beurs en het hoofdkantoor van Geberit vind je in Rapperswil Jona.

Geberit is er al vanaf 1874, toen Caspar Melchior Gebert een loodgieterij begon. Bovendien maakte hij onderdelen, waarvan The Phoenix, een toilettank, later Geberit wereldwijd op de kaart zette. Bekende dochters van Geberit zijn Sanitec en Chicago Faucet. Geberit heeft vestigingen in meer dan 40 landen en focust zich op sanitaire technologie toegewijd aan innovatie, selectieve geografische expansie en het continu optimaliseren van bedrijfsprocessen.

aandeel geberit kopen