Aandelen Geely Automobile kopen

Wil je beleggen in Geely Automobile aandelen? Op deze pagina kan je direct Geely Automobile aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Geely Automobile. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Geely Automobile raadplegen. Geely Automobile is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0175.HK.

Waar kan je Geely Automobile aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Geely Automobile kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Geely Automobile?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Geely Automobile. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Geely Automobile?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Geely Automobile? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Geely Automobile is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Geely Automobile.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Geely Automobile

Geely Automobile is een Chinese producent van auto’s, scooters en lichte motorfietsen, Na Chery en Byd is het de derde grootste onafhankelijke autoproducent van China. Jaarlijks gaat het dan om 1,5 miljoen auto’s. Meer dan de helft van de geproduceerde auto’s is overigens een SUV.
Grootaandeelhouder van de onderneming is de Zhejiang Geely Holding Group. Eigenaar van de onderneming is Li Shufu. De hoofdzetel van het bedrijf is Won Chai in Hong Kong en bekende dochterondernemingen zijn zonder enige twijfel Volvo Car Corporation, Lotus en ook Proton.