Aandelen Genel Energy kopen

Wil je beleggen in Genel Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Genel Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genel Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genel Energy raadplegen. Genel Energy is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GENL-L.

Waar kan je Genel Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genel Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Genel Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genel Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genel Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genel Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Genel Energy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Genel Energy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Genel Energy

Oliemaatschappij Genel Energy is statutair gevestigd in Jersey en heeft daarnaast een belangrijk kantoor in Turkije. De aandelen van Genel Energy worden als GEN verhandeld op de beurs in Londen. Het bedrijf werd gesticht in 2011 en het Engelse hoofdkantoor staat in Londen. Genel Energy UK Services Limited is een dochteronderneming van Genel Energy.
Cukurova is de moedermaatschappij van General Electric en exploratie en productieactiviteiten vinden plaats in onder meer Iraaks Koerdistan. Genel Energy is ambitieus en wil uitbreiden. Ondertussen heeft het al zes rechten in zes productiedelingscontracten, onder meer op de velden van Taq Taq en Tawke.