Aandelen Genel Energy kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Genel Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Genel Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genel Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genel Energy raadplegen. Genel Energy is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GENL-L.

Waar kan je Genel Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genel Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Genel Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genel Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genel Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genel Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Genel Energy is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Genel Energy.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Genel Energy

Sterke punten:

 • Stabiele basis: Genel Energy heeft lange termijn contracten met grote afnemers, wat zorgt voor een stabiele basis.
 • Diversiteit in regio’s: Het bedrijf heeft belangen in verschillende regio’s, waaronder Koerdistan, Marokko en Turkije, wat de risico’s spreidt.
 • Sterke balans: Genel Energy heeft een lage schuldratio en voldoende cash om eventuele investeringen te kunnen financieren.
 • Groeipotentieel: Door de stijgende olieprijzen en toenemende vraag naar energie, is er potentieel voor groei van het bedrijf.

Zwakke punten:

 • Risicovolle industrie: De olie- en gasindustrie is altijd risicovol en afhankelijk van externe factoren.
 • Afhankelijkheid van olieprijzen: Genel Energy is sterk afhankelijk van de olieprijzen, wat kan leiden tot onzekerheid en volatiliteit van de aandelenprijs.
 • Politieke risico’s: De belangen van Genel Energy bevinden zich in regio’s met politieke onrust en instabiliteit, wat kan leiden tot onzekerheid voor het bedrijf.

Over Genel Energy

Oliemaatschappij Genel Energy is statutair gevestigd in Jersey en heeft daarnaast een belangrijk kantoor in Turkije. De aandelen van Genel Energy worden als GEN verhandeld op de beurs in Londen. Het bedrijf werd gesticht in 2011 en het Engelse hoofdkantoor staat in Londen. Genel Energy UK Services Limited is een dochteronderneming van Genel Energy.

Cukurova is de moedermaatschappij van General Electric en exploratie en productieactiviteiten vinden plaats in onder meer Iraaks Koerdistan. Genel Energy is ambitieus en wil uitbreiden. Ondertussen heeft het al zes rechten in zes productiedelingscontracten, onder meer op de velden van Taq Taq en Tawke.

aandeel genel energy kopen

Wel of niet aandelen Genel Energy kopen?

Als je op zoek bent naar een potentieel winstgevende investering, dan kan het kopen van aandelen in Genel Energy een optie zijn. Genel Energy is een onafhankelijke Britse olie- en gasproducent met belangen in verschillende regio’s, waaronder Koerdistan, Marokko en Turkije.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, en heeft een stabiele basis dankzij lange termijn contracten met grote afnemers. Genel Energy heeft ook een sterke balans, met een lage schuldratio en voldoende cash om eventuele investeringen te kunnen financieren.

Hoewel er altijd risico’s zijn verbonden aan het beleggen in aandelen, lijkt Genel Energy goed gepositioneerd om te profiteren van de stijgende olieprijzen en de toenemende vraag naar energie. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen, is het echter belangrijk om je eigen onderzoek te doen en eventuele risico’s te begrijpen.

Als je bereid bent om het risico te nemen en vertrouwt op de groei van Genel Energy, kan het kopen van aandelen een goede investering zijn. Maar als je niet comfortabel bent met het nemen van risico’s, is het wellicht beter om te zoeken naar andere investeringsmogelijkheden.