Aandelen General Dynamics kopen

Wil je beleggen in General Dynamics aandelen? Op deze pagina kan je direct General Dynamics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in General Dynamics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel General Dynamics raadplegen. General Dynamics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GD.

Waar kan je General Dynamics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel General Dynamics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel General Dynamics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel General Dynamics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in General Dynamics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van General Dynamics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf General Dynamics

General Dynamics werd in 1952 opgericht in Fulls Church en is een Amerikaans defensie conglomeraat. Het bedrijf staat vooral bekend om de belangrijke positie die de onderneming inneemt in de moderne oorlogsvoering.
General Dynamics heeft globaal vier kernactiviteiten: Aerospace, Combat Systems, Marine Systems en Information Systems. Niet zelden is de Amerikaanse overheid de grootste klant van General Dynamics. Zo had het in 2017 maar liefst 61 procent aandeel in de omzet van de onderneming. General Dynamics is ook al bekend geworden vanwege het ontwerp van de F16 Fighting Falcon. Bij General Dynamics werken een kleine honderdduizend werknemers.