Aandelen General Electric kopen

Wil je beleggen in General Electric aandelen? Op deze pagina kan je direct General Electric aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in General Electric. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel General Electric raadplegen. General Electric is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GE.

Waar kan je General Electric aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel General Electric kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel General Electric?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel General Electric. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in General Electric?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van General Electric? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf General Electric

General Electric is een mondiaal opererend concern. Het handelt in technologie, elektronica en diensten. Het is een zeer groot conglomeraat en geldt als een van de marktleiders op de elektronicamarkt en is daarnaast ook al actief op het gebied van vliegtuigen, medische apparaten, windenergie, elektriciteitscentrales, vervoer, financiële dienstverleners en kunststoffen.
Bij General Electric werken zo’n 280.000 mensen en het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Fairfield. Ondanks de vele activiteiten levert het ook nog eens consumentenelektronica in Noord Amerika in samenwerking met het Franse merk Thomson. Niemand minder dan Thomas Edison, de uitvinder van de lamp, was een van de grondleggers van de onderneming.