Aandelen General Mills kopen

Wil je beleggen in General Mills aandelen? Op deze pagina kan je direct General Mills aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in General Mills. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel General Mills raadplegen. General Mills is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GIS.

Waar kan je General Mills aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel General Mills kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel General Mills?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel General Mills. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in General Mills?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van General Mills? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.<

Over het bedrijf General Mills

General Mills verkoopt met name voedingsmiddelen in de vorm van ontbijtgranen en is eigenaar van ruim honderd A-merken. Dan moet je denken aan Betty Crocker, Pillsbury, Bugles en Cheerios. General Mills is in ons land niet of nauwelijks actief.
Het bedrijf wordt openbaar verhandeld op de NYSE als GIS. General Mills heeft in Minneapolis, Minnesota haar hoofdkwartier. Bekende dochter van General Mills is Haagen-Dasz en de onderneming geldt na het wereldberoemde Kellogg als de grootste producten van ontbijtgranen. Het maakt bovendien onderdeel uit van de Fortune 500 lijst.