Aandelen Generali kopen

Wil je beleggen in Generali aandelen? Op deze pagina kan je direct Generali aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Generali. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Generali raadplegen. Generali is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool G-I.

Waar kan je Generali aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Generali kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Generali?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Generali. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Generali?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Generali? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Generali is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Generali.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Generali

Generali is opgericht in 1831 en Generali geldt als een van de oudste verzekeraars. Het hoofdkantoor van de verzekeraar vind je in Triest. Op de Borsa Italia staan de aandelen van Generali genoteerd als G.  Generali werd in 1931 opgericht door Joseph Lazarus Morpurgo. In Banca Generali en Alleanza Assicurazoni.
Generali biedt een zeer breed pakket aan verzekeringen, de belangrijkste is en blijft echter toch de levensverzekeringen die afgesloten worden. Generali is een grote speler met 45 kantoren in zestig verschillende landen. Generali is een onderdeel van de FTSE MIB aandelenindex.