Aandelen Genmab kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Genmab aandelen? Op deze pagina kan je direct Genmab aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genmab. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genmab raadplegen. Genmab is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GMAB.CO.

Waar kan je Genmab aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genmab kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Genmab?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genmab. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genmab?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genmab? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Genmab

Genmab is een Deens biotechnologiebedrijf dat in 1999 opgericht werd en aanvankelijk geleid werd door Florian Schonharting, tot op dat moment bekend als directeur van Bankinvest Biomedical Venture Fund. Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Kopenhagen. Jan van de Winkel en Lisa Drakeman gelden als de grondleggers van het succesvolle bedrijf.

Aandelen Genmab worden openbaar verhandeld als GMAB op de beurs in Kopenhagen.  In Genmab US heeft Genmab een bekende dochteronderneming. Genmab is bekend geworden door de ontwikkeling van twee antilichamen; Arzerra, een leukemie indicator, en Darzalex. Dit is een middel tegen Myeloom. 

aandeel genmab kopen