Aandelen Genpact kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Genpact aandelen? Op deze pagina kan je direct Genpact aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genpact. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genpact raadplegen. Genpact is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool G.

Waar kan je Genpact aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genpact kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Genpact?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genpact. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genpact?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genpact? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Genpact

Genpact is een Amerikaans bedrijf voor professionele dienstverlening. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in New York City.  De aandelen van de dienstverlener worden als G verhandeld op de New York Stock Exchange. Pramod Bhasin richtte de onderneming op. Hij deed dat in het jaar 1997. 

Bekende dochters van van Genpact zijn onder meer Headstrong en  Creditek Corporation. Genpact mag zich ondertussen ook een Russell 1000 component noemen. In eerste instantie was Genpact overigens een eenheid binnen de General Electric organisatie.  Met de jaren is Genpact een breed pakket  en processen gaan beheren in de financiële dienstverlening. 

aandeel genpact kopen