Aandelen Gentex kopen

Wil je beleggen in Gentex aandelen? Op deze pagina kan je direct Gentex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gentex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gentex raadplegen. Gentex is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GNTX.

Waar kan je Gentex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gentex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gentex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gentex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gentex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gentex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gentex

Gentex produceert onder andere automatisch dimmende achteruitkijkspiegels en de op camerabeelden gebaseerde rijhulpsystemen Met deze producten veroverde Gentex de wereld.  Bovendien levert het ook nog eens Home Link Wireless Control Systems voor de wereldwijde auto industrie. De aandelen van Gentex staan genoteerd als GNTX op de Nasdaq.
Hoofdzetel van Gentex vind je terug in Zeeland in de staat Michigan. Aan de wieg van de onderneming stond Fred Bauer, die het bedrijf in 1974 startte. Gentex heeft in Gentex GmbH en Gentex Japan twee zeer bekende en ook actieve dochterondernemingen.