Aandelen Genuine Parts kopen

Wil je beleggen in Genuine Parts aandelen? Op deze pagina kan je direct Genuine Parts aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genuine Parts. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genuine Parts raadplegen. Genuine Parts is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GPC.

Waar kan je Genuine Parts aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genuine Parts kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Genuine Parts?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genuine Parts. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genuine Parts?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genuine Parts? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Genuine Parts

Genuine Parts is een serviceorganisatie die zich bezighoudt met de distributie van auto vervangingsonderdelen, industriële vervangingsonderdelen, kantoorproducten en elektrische materialen. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als GPC.
Het hoofdkantoor van Genuine Parts vind je terug in Atlanta in de staat Georgia. Napa en Motion Industries zijn overigens bekende dochters van Genuine Parts, een bedrijf dat werd opgericht door Carlyle Fraser. Genuine Parts is een S&P 500 component dat rond de 475.000 onderdelen en accessoires levert in specifiek Noord Amerika, Australië en Nieuw Zeeland.