Aandelen Genworth Financial kopen

Wil je beleggen in Genworth Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Genworth Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Genworth Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Genworth Financial raadplegen. Genworth Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GNW.

Waar kan je Genworth Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Genworth Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Genworth Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Genworth Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Genworth Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Genworth Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Genworth Financial

Het bekende Genworth Financial werd in 1871 opgericht en luisterde aanvankelijk naar de naam The Life Insurance Company of Virginia. Genworth Financial is een geroemde verzekeringsmaatschappij die component is van de S&P 400 en een levendige geschiedenis kent.
Overigens kreeg de verzekeringsmaatschappij pas in mei 2004 de naam die het nu nog steeds draagt: Genworth Financial. Het bedrijf kreeg vorm uit de verzekeringsactiviteiten van General Electric. Momenteel kent de onderneming drie verschillende segmenten: Retirement & Protection, US Mortgage Insurance en International. Het biedt onder andere levens- en langdurige zorgverzekeringen.