Aandelen Georg Fischer kopen

Wil je beleggen in Georg Fischer aandelen? Op deze pagina kan je direct Georg Fischer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Georg Fischer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Georg Fischer raadplegen. Georg Fischer is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FI-N.VX.

Waar kan je Georg Fischer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Georg Fischer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Georg Fischer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Georg Fischer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Georg Fischer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Georg Fischer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Georg Fischer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Georg Fischer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Georg Fischer

Het werk van het bedrijf dat luistert naar de bijzondere naam Georg Fischer is op te delen in drie divisies: GF Piping Systems, GF Casting Solutions en GF Machining Solutions. Het bedrijf werd al in 1802 opgericht. Ondertussen worden de werkzaamheden in 33 landen uitgevoerd met 140 bedrijven waarvan iets minder dan de helft met productiefaciliteiten.
Op de Zwitserse beurs worden de aandelen als FI-N verhandeld. In Schaffhausen vind je het hoofdkantoor en Johannes Conrad Fisher is de oprichter van de succesvolle onderneming, een man waaraan de huidige leiding veel dank verschuldigd is.