Aandelen Gerresheimer kopen

Wil je beleggen in Gerresheimer aandelen? Op deze pagina kan je direct Gerresheimer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gerresheimer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gerresheimer raadplegen. Gerresheimer is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GXI.DE.

Waar kan je Gerresheimer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gerresheimer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gerresheimer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gerresheimer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gerresheimer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gerresheimer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gerresheimer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Gerresheimer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Gerresheimer

Gerresheimer is een Duitse fabrikant dat specialist is in primaire verpakkingsproducten voor de medicatie en zeer bekend vanwege de bijzondere medicijnafgifte apparaten. Deze zijn gemaakt van speciaal glas en van al even speciaal kunststof. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Duitse Düsseldorf. Gerresheimer levert met name aan de farmaceutische en cosmetische industrie.
 
De activiteiten van Gerresheimer vinden plaats in Europa, Amerika en Azië. De aandelen worden verhandeld als GKI op de Deutsche Börse. Het bedrijf werd al in 1864 opgericht. Bekende dichters zijn Sensile Medical en Centor.