Aandelen Gerresheimer kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Gerresheimer aandelen? Op deze pagina kan je direct Gerresheimer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gerresheimer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gerresheimer raadplegen. Gerresheimer is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GXI.DE.

Waar kan je Gerresheimer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gerresheimer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in aandelen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Gerresheimer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gerresheimer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gerresheimer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gerresheimer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gerresheimer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Gerresheimer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Gerresheimer

Sterke punten:

 • Specialisatie: Gerresheimer is gespecialiseerd in de productie van farmaceutische en medische producten.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten in verschillende sectoren.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Gerresheimer heeft vestigingen over de hele wereld en bedient klanten in meer dan 100 landen.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf is toegewijd aan continue technologische innovatie en ontwikkeling.
 • Schaalvoordelen: Gerresheimer heeft schaalvoordelen door hun omvang en ervaring in de industrie.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van enkele klanten: Gerresheimer is afhankelijk van een klein aantal klanten voor een groot deel van hun omzet.
 • Concurrentie: De industrie waarin Gerresheimer opereert is zeer concurrerend en het bedrijf moet concurreren met andere grote spelers in de markt.
 • Wisselkoersrisico: Het bedrijf is blootgesteld aan wisselkoersrisico’s als gevolg van hun wereldwijde aanwezigheid.
 • Regulatoire risico’s: De producten van Gerresheimer zijn onderhevig aan strenge regulatoire vereisten en veranderingen in deze vereisten kunnen het bedrijf beïnvloeden.
 • Overname integratie: Gerresheimer heeft de afgelopen jaren verschillende overnames gedaan en de integratie van deze overnames kan een uitdaging vormen.

Over Gerresheimer

Gerresheimer is een Duitse fabrikant dat specialist is in primaire verpakkingsproducten voor de medicatie en zeer bekend vanwege de bijzondere medicijnafgifte apparaten. Deze zijn gemaakt van speciaal glas en van al even speciaal kunststof. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Duitse Düsseldorf. Gerresheimer levert met name aan de farmaceutische en cosmetische industrie.
 
De activiteiten van Gerresheimer vinden plaats in Europa, Amerika en Azië. De aandelen worden verhandeld als GKI op de Deutsche Börse. Het bedrijf werd al in 1864 opgericht. Bekende dichters zijn Sensile Medical en Centor.

aandeel gerresheimer kopen

Wel of niet aandelen Gerresheimer kopen?

Gerresheimer is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van farmaceutische en medische producten. Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in meer dan 100 landen. Maar is het een goed idee om aandelen van Gerresheimer te kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen overwegen om aandelen van Gerresheimer te kopen. Het bedrijf heeft een sterke specialisatie in de productie van farmaceutische en medische producten, wat kan bijdragen aan een stabiele inkomstenstroom. Daarnaast heeft Gerresheimer een divers aanbod van producten en diensten in verschillende sectoren, wat kan bijdragen aan een brede spreiding van risico’s. Bovendien heeft het bedrijf schaalvoordelen door hun omvang en ervaring in de industrie.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Gerresheimer is afhankelijk van een klein aantal klanten voor een groot deel van hun omzet en de industrie waarin het bedrijf opereert is zeer concurrerend. Bovendien kan het bedrijf blootgesteld zijn aan wisselkoersrisico’s en regulatoire risico’s als gevolg van hun wereldwijde aanwezigheid en strenge regulatoire vereisten voor hun producten.

Al met al is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen of het kopen van aandelen van Gerresheimer past bij uw beleggingsstrategie en -doelen, en om de sterke en zwakke punten van het bedrijf in overweging te nemen.