Aandelen Getinge kopen

Wil je beleggen in Getinge aandelen? Op deze pagina kan je direct Getinge aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Getinge. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Getinge raadplegen. Getinge is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GETI-B.ST.

Waar kan je Getinge aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Getinge kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Getinge?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Getinge. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Getinge?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Getinge? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Getinge is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Getinge.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Getinge

Getinge is een wereldwijd opererend bedrijf voor medische technologie die werd opgericht in Zweden in het jaar 1904. Het levert apparatuur en systemen binnen de gezondheidszorg en de biowetenschappen. De aandelen van Getinge worden op de beurs in Stockholm verhandeld als GETI-B. Bovendien staan de aandelen genoteerd op de Nasdaq.
Bekende dochterondernemingen zijn Maquet, de grootste fabrikant van chirurgische tafels ter wereld, en ArjoHuntleigh. Getinge heeft een voorzitter in de persoon van Carl Bennet en het is sinds het jaar 1993 vertegenwoordigd op de beurs van Stockholm. Getinge is onderdeel van de OMX Nordic List.