Aandelen Gildan kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Gildan aandelen? Op deze pagina kan je direct Gildan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gildan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gildan raadplegen. Gildan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GIL.

Waar kan je Gildan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gildan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Gildan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gildan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gildan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gildan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gildan is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Gildan.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gildan Activewear
Gildan Activewear is een bekende producent van merkkleding. Het gaat dan met name om onversierde, blanco kleding in de vorm van T-shirts, sportshirts en fleeces. De kledingstukken kunnen vervolgens prima bij drukkerijen worden voorzien van een ontwerp of logo. De aandelen van Gildan Activewear worden als GIL verhandeld op de Toronto Stock Exchange, 

Het hoofdkantoor van het succesvolle bedrijf in merkkleding staat in de Canadese stad Montreal, daar waar het bedrijf in 1984 ook opgericht werd. Glenn J. Chamondy en Greg Chamondy waren de oprichters van Gildan Activewear. 

aandeel gildan kopen