Aandelen Givaudan kopen

Wil je beleggen in Givaudan aandelen? Op deze pagina kan je direct Givaudan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Givaudan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Givaudan raadplegen. Givaudan is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GIVN.VX.

Waar kan je Givaudan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Givaudan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Givaudan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Givaudan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Givaudan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Givaudan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Givaudan is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Givaudan.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Givaudan

Givaudan produceert geur- en smaakstoffen. Sinds 2008 is het zelfs de grootste ter wereld in deze branche. Aandelen worden op de Zwitserse beurs verhandeld als GIVN. Daarnaast is het onderdeel van de Swiss Market Index. In Vernier in Zwitserland vind je het hoofdkantoor.
Naturex en Ungerer zijn bekende dochters van Givaudan, een onderneming die werd opgericht door Xavier en Leon Givaudan. Momenteel heeft het bedrijf een kwart van de wereldmarkt in handen. Ook in Nederland heeft Givaudan een vestiging, in Naarden om precies te zijn. Grote overname die gepleegd werd was die van Quest International in 2007.