Aandelen Gjensidige Forsikring kopen

Wil je beleggen in Gjensidige Forsikring aandelen? Op deze pagina kan je direct Gjensidige Forsikring aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gjensidige Forsikring. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gjensidige Forsikring raadplegen. Gjensidige Forsikring is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GJF.OL.

Waar kan je Gjensidige Forsikring aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gjensidige Forsikring kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gjensidige Forsikring?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gjensidige Forsikring. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gjensidige Forsikring?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gjensidige Forsikring? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Gjensidige Forsikring is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Gjensidige Forsikring.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Gjensidige Forsikring

Gjensidige is een zeer bekende Noorse verzekeraar. Het bedrijf werd opgericht in 1816, en was in eerste instantie een brandweer. De officiële naam luidde destijds dan ook Land Gjensidige Brandkasse en het bedrijf was destijds in Oppland gevestigd. Bekende dochterondernemingen zijn Mardux en Gouda Rejseforsikring. De aandelen worden onder de noemer GJF op de beurs in Oslo verhandeld.
Ondertussen beschikt Gjensidige Forsikring over liefst 36 kantoren in Noorwegen en ongeveer een miljoen klanten. Het is daarnaast ook in landen als Denemarken, Zweden en de Baltische Staten actief. Het hoofdkantoor van de verzekeraar vind je in Oslo.