Aandelen Glencore kopen

Wil je beleggen in Glencore aandelen? Op deze pagina kan je direct Glencore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Glencore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Glencore raadplegen. Glencore is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GLEN-L.

Waar kan je Glencore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Glencore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Glencore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Glencore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Glencore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Glencore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Glencore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Glencore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Glencore

Glencore is een bekend internationaal handelshuis dat gevestigd is met het hoofdkwartier in Zwitserland, in Baar om precies te zijn. Het handelt onder andere in zaken als mineralen, metalen, energie en agrarische producten. Glencore is ook daadwerkelijk betrokken bij de productie van alle genoemde producten.
Glencore is opgericht in 1974. Vanaf 2011 worden de aandelen van de onderneming verhandeld op de beurs. De aandelen van Glencore staan als GLEN genoteerd aan de Londense beurs. Marc Rich is oprichter van het bedrijf dat als Astra Energy een bekende dochteronderneming heeft.