Aandelen Global Payments kopen

Wil je beleggen in Global Payments aandelen? Op deze pagina kan je direct Global Payments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Global Payments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Global Payments raadplegen. Global Payments is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GPN.

Waar kan je Global Payments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Global Payments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Global Payments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Global Payments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Global Payments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Global Payments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Global Payments

Global Payments is specialist in financiële technologiediensten en doet dat over heel de wereld. Het hoofdkantoor staat in Atlanta en het is een S&P 500 component. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als GPN. Bekende dochter is TSYS, Heartland Payment Systems.
Global Payments werd opgericht in 2001 als spin-off van de National Data Corporation en helpt bedrijven om debet- en kredietkaarten te kunnen accepteren. In ruil krijgt het een percentage van de transactiewaarde. Daarnaast verzorgt Global Payments nog andere meer verticale diensten en geeft het analyses.