Aandelen Glu Mobile kopen: analyse & koers

hWil je beleggen in Glu Mobile aandelen? Op deze pagina kan je direct Glu Mobile aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Glu Mobile. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Glu Mobile raadplegen. Glu Mobile is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GLUU.

Waar kan je Glu Mobile aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Glu Mobile kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Glu Mobile?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Glu Mobile. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Glu Mobile?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Glu Mobile? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Glu Mobile

Sterke punten Glu Mobile

 • Succesvolle mobiele gameportfolio: Glu Mobile heeft een indrukwekkende line-up van populaire mobiele games, waaronder titels zoals “Kim Kardashian: Hollywood” en “Design Home”. Deze spellen hebben een grote gebruikersbasis en genereren aanzienlijke inkomsten.
 • Samenwerkingen met bekende merken en beroemdheden: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingsverbanden gesloten met bekende merken en beroemdheden, waardoor ze exclusieve content en merkassociaties kunnen benutten, wat bijdraagt aan het succes van hun games.
 • Focus op in-app-aankopen en advertenties: Glu Mobile maakt gebruik van in-app-aankopen en advertenties als belangrijke inkomstenbronnen. Ze hebben effectieve strategieën ontwikkeld om spelers te betrekken en te verleiden tot aankopen binnen de games.
 • Innovatieve en boeiende spelervaringen: Het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en boeiende spelervaringen. Ze investeren in grafische vormgeving, gameplay en verhaallijnen om spelers te betrekken en te behouden.

Zwakke punten Glu Mobile

 • Afhankelijkheid van enkele succesvolle games: Het succes van Glu Mobile is sterk afhankelijk van een paar grote hitspellen. Het risico bestaat dat als deze games minder populair worden, dit een negatieve invloed kan hebben op de inkomsten en winstgevendheid van het bedrijf.
 • Concurrentie in de mobiele game-industrie: De mobiele game-industrie is zeer competitief, met veel spelers die strijden om de aandacht van de spelers. Glu Mobile moet blijven innoveren en relevante content leveren om concurrerend te blijven.
 • Volatiliteit van gebruikersgedrag: Het gedrag van mobiele gamers kan snel veranderen, waardoor het moeilijk kan zijn om een stabiele en betrouwbare gebruikersbasis te behouden. Glu Mobile moet zich aanpassen aan de voorkeuren en trends van de spelers.
 • Technologische uitdagingen: Met de voortdurende evolutie van mobiele technologieën en apparaten moet Glu Mobile zorgen voor compatibiliteit en optimale prestaties van hun games op verschillende platforms.

Over Glu Mobile

Glu Mobile is bekend geworden om de ontwikkeling en het uitgeven van mobiele games voor specifiek smartphones en tablets. De onderneming werd in 2010 opgericht in San Francisco in Californië. De mobiele games worden onder meer aangeboden voor iOS, Android, Amazon, de Windows Phone en Google Chrome.

Op de Nasdaq staan de aandelen van genoteerd als GLUU. Glu Mobile werd opgericht door Scott Orr, al hielp het samengaan van Sorrent en Marcospace hem wel een heel behoorlijk handje. Glu Mobile is overigens ook S&P 600 en Russell 2000 component.

aandeel glu mobile kopen

Wel of niet aandelen Glu Mobile kopen?

Glu Mobile is een bedrijf dat bekend staat om zijn mobiele games, zoals “Kim Kardashian: Hollywood” en “Diner Dash.” Maar is het een slimme zet om aandelen van Glu Mobile te kopen? Laten we de situatie eens bekijken.

Ten eerste moeten we begrijpen dat de aandelenmarkt altijd risico’s met zich meebrengt. Het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je investeert. Glu Mobile heeft in het verleden succesvolle spellen gelanceerd, maar er is geen garantie voor toekomstig succes. De mobiele game-industrie is competitief en verandert snel.

Als je geïnteresseerd bent in de game-industrie en gelooft in het potentieel van mobiele games, kan het kopen van aandelen van Glu Mobile een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft partnerships met populaire merken en heeft een sterke aanwezigheid in de markt.

Aan de andere kant zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van een specifiek bedrijf. De prestaties van Glu Mobile kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals veranderende consumentenvoorkeuren en concurrentie van andere game-ontwikkelaars.

Kortom, het kopen van aandelen van Glu Mobile is geen garantie voor succes, maar het kan een interessante investering zijn als je gelooft in het potentieel van mobiele games. Doe je onderzoek, wees op de hoogte van de risico’s en maak een weloverwogen beslissing.