Aandelen Glu Mobile kopen

hWil je beleggen in Glu Mobile aandelen? Op deze pagina kan je direct Glu Mobile aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Glu Mobile. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Glu Mobile raadplegen. Glu Mobile is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GLUU.

Waar kan je Glu Mobile aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Glu Mobile kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Glu Mobile?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Glu Mobile. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Glu Mobile?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Glu Mobile? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Glu Mobile

Glu Mobile is bekend geworden om de ontwikkeling en het uitgeven van mobiele games voor specifiek smartphones en tablets. De onderneming werd in 2010 opgericht in San Francisco in Californië. De mobiele games worden onder meer aangeboden voor iOS, Android, Amazon, de Windows Phone en Google Chrome.
Op de Nasdaq staan de aandelen van genoteerd als GLUU. Glu Mobile werd opgericht door Scott Orr, al hielp het samengaan van Sorrent en Marcospace hem wel een heel behoorlijk handje. Glu Mobile is overigens ook S&P 600 en Russell 2000 component.