Aandelen GN Store kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GN Store aandelen? Op deze pagina kan je direct GN Store aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GN Store. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GN Store raadplegen. GN Store is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GN.CO.

Waar kan je GN Store aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GN Store kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GN Store?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GN Store. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GN Store?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GN Store? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GN Store

GN Store is een bekende Deense fabrikant van hoortoestellen en headsets, De aandelen van de onderneming worden als GN verhandeld op de beurs in Kopenhagen. Carl Frederik Tietgen is de oprichter van het bedrijf, een bedrijf dat al in 1869 opgericht werd. De onderneming staat met de aandelen genoteerd aan de Nasdaq overigens.

Jabra, GN Audio en Beltone zijn bekende dochters van GN Store. Bij de start van het bedrijf luisterde het overigens nog naar de naam The Great Northern Telegraph Company. Uit verschillende fusies ontstond uiteindelijk eerst GN Store Nord en later dus GN Store. 

aandeel gn store kopen