Aandelen GNC Holdings kopen

Wil je beleggen in GNC Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct GNC Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GNC Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GNC Holdings raadplegen. GNC Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GNC.

Waar kan je GNC Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GNC Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GNC Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GNC Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GNC Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GNC Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf GNC Holdings

GNC Holdings- met hoofdkantoor in Pittsburgh, Pennsylvania, doet met name in gezondheids- en voedings gerelateerde producten en verkoopt onder meer vitamines, supplementen, mineralen, kruiden, sportvoeding en energieproducten.
Het bedrijf werd opgericht door David Shakarian. Hij begon rond 1935 in Lackzoom, Pittsburgh met een heel klein winkeltje in gezondheidsproducten en zette op zijn eerste dag precies 5 dollar om. Toen zijn winkel letterlijk door ene overstroming van de kaart geveegd werd, opende hij later een nieuwe winkel, opnieuw met gezonde producten. Hij kon destijds niet bevroeden dat GNC Holdings nu een onderneming is die op ruim 4500 verschillende plaatsen de producten verkoopt verdeeld over de Verenigde Staten en Canada.