Aandelen Go-Ahead kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Go-Ahead aandelen? Op deze pagina kan je direct Go-Ahead aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Go-Ahead. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Go-Ahead raadplegen. Go-Ahead is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GOG-L.

Waar kan je Go-Ahead aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Go-Ahead kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Go-Ahead?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Go-Ahead. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Go-Ahead?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Go-Ahead? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Go-Ahead is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Go-Ahead.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Go-Ahead

Sterke punten

  • Stabiele marktpositie: Go-Ahead heeft een sterke positie in de openbaar vervoersmarkt en is een van de grootste aanbieders van trein- en busdiensten in het Verenigd Koninkrijk.
  • Goede financiële prestaties: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren solide financiële resultaten behaald, wat vertrouwen geeft aan beleggers.
  • Focus op duurzaamheid: Go-Ahead heeft een sterke focus op duurzaamheid en is actief bezig met het verminderen van de ecologische voetafdruk van haar diensten.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van subsidies: Een groot deel van de inkomsten van Go-Ahead komt van subsidies van de overheid, wat kan leiden tot onzekerheid over de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf.
  • Regelgevingsrisico’s: De openbaar vervoersmarkt is sterk gereguleerd, wat kan leiden tot nieuwe regelgeving die het bedrijf kan beïnvloeden.
  • Concurrentiedruk: De openbaar vervoersmarkt is zeer concurrerend, met andere grote spelers zoals National Express en FirstGroup, wat de winstgevendheid van Go-Ahead kan beïnvloeden.

Over Go-Ahead

Go-Ahead is een zeer bekende Engels openbaarvervoerbedrijf. De onderneming ontstond uit Northern General Transport, op haar beurt weer dochter van de National Bus Company. De National Bus Company werd in 1987 verkocht aan Northern General Transport en vervolgens was Go-Ahead een feit. In Newcastle upon Tyne staat het hoofdkwartier van de onderneming.

Bekende dochters van Go-Ahead zijn Go-Ahead London en Go North East. Samen met Keolis en onder de naam Govia is Go-Ahead ook nog eens eigenaar van een aantal spoorwegondernemingen zoals bijvoorbeeld die onder de namen London Midland en Southern.

aandeel go ahead kopen

Wel of niet aandelen Go-Ahead kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe investeringsmogelijkheid? Overweeg dan aandelen van Go-Ahead, een van de grootste aanbieders van trein- en busdiensten in het Verenigd Koninkrijk. Maar is het kopen van deze aandelen wel verstandig?

Go-Ahead heeft een sterke positie in de openbaar vervoersmarkt en heeft in het verleden solide financiële resultaten behaald. Bovendien heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid, wat een pluspunt kan zijn voor beleggers die waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord investeren.

Toch zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Go-Ahead. Een groot deel van de inkomsten van het bedrijf komt van subsidies van de overheid, wat kan leiden tot onzekerheid over de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf. Daarnaast is de openbaar vervoersmarkt sterk gereguleerd en zeer concurrerend, wat de winstgevendheid van Go-Ahead kan beïnvloeden.

Als je overweegt om aandelen van Go-Ahead te kopen, is het belangrijk om je goed te verdiepen in het bedrijf en de markt. Kijk naar de financiële prestaties van het bedrijf, de concurrentie en de trends in de openbaar vervoersmarkt. Overweeg daarnaast om advies in te winnen van een professionele belegger.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen van Go-Ahead te kopen af van je eigen persoonlijke doelen en risicobereidheid. Weeg de voor- en nadelen goed af voordat je een beslissing maakt.