Aandelen Go-Ahead kopen

Wil je beleggen in Go-Ahead aandelen? Op deze pagina kan je direct Go-Ahead aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Go-Ahead. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Go-Ahead raadplegen. Go-Ahead is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GOG-L.

Waar kan je Go-Ahead aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Go-Ahead kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Go-Ahead?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Go-Ahead. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Go-Ahead?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Go-Ahead? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Go-Ahead is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Go-Ahead.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Go-Ahead

Go-Ahead is een zeer bekende Engels openbaarvervoerbedrijf. De onderneming ontstond uit Northern General Transport, op haar beurt weer dochter van de National Bus Company. De National Bus Company werd in 1987 verkocht aan Northern General Transport en vervolgens was Go-Ahead een feit. In Newcastle upon Tyne staat het hoofdkwartier van de onderneming.
Bekende dochters van Go-Ahead zijn Go-Ahead London en Go North East. Samen met Keolis en onder de naam Govia is Go-Ahead ook nog eens eigenaar van een aantal spoorwegondernemingen zoals bijvoorbeeld die onder de namen London Midland en Southern.