Aandelen GoDaddy kopen

Wil je beleggen in GoDaddy aandelen? Op deze pagina kan je direct GoDaddy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GoDaddy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GoDaddy raadplegen. GoDaddy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GDDY.

Waar kan je GoDaddy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GoDaddy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GoDaddy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GoDaddy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GoDaddy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GoDaddy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GoDaddy

GoDaddy is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat domeinnamen registreert en ook bekend staat als webhostingbedrijf. Het hoofdkantoor van GoDaddy is gevestigd in Scottsdale in de Amerikaanse staat Arizona. De meeste activiteiten concentreren zich echter in en rond Delaware.
De aandelen GoDaddy worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als GDDY. Voorzitter van GoDaddy is Charles Robel, dat overigens ook een Russell 1000 component is. GoDaddy heeft echter vooral bekendheid verworven door de reclames die het maakte op de televisie en in de kranten.