Aandelen Gold Fields kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Gold Fields aandelen? Op deze pagina kan je direct Gold Fields aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gold Fields. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gold Fields raadplegen. Gold Fields is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GFI.

Waar kan je Gold Fields aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gold Fields kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gold Fields?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gold Fields. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gold Fields?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gold Fields? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gold Fields

Gold Fields geldt als een van de grootste goudmijnbedrijven ter wereld. Het hoofdkwartier van de succesvolle onderneming staat in Zuid Afrika, in Johannesburg om precies te zijn. De aandelen van het bedrijf worden onder meer openbaar verhandeld als GFI op de bekende New York Stock Exchange.

Gold Fields werd in 1998 opgericht en een bekende en ook actieve dochter van het bedrijf is Gold Fields Orogen Holding. Gold Fields hoort tenminste bij de tien grootste goudmijnbedrijven op aarde en is actief in Zuid Afrika, Ghana, Australië en ook in Peru.

aandeel gold fields kopen