Aandelen Goldman Sachs kopen

Wil je beleggen in Goldman Sachs aandelen? Op deze pagina kan je direct Goldman Sachs aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Goldman Sachs. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Goldman Sachs raadplegen. Goldman Sachs is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GS.

Waar kan je Goldman Sachs aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Goldman Sachs kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Goldman Sachs?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Goldman Sachs. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Goldman Sachs?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Goldman Sachs? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Goldman Sachs

Goldman Sachs is een zeer bekende en internationaal actieve investeringsbank. Het geldt als een specialist in het aanbieden van financiële diensten aan overheden en multinationals. De aandelen van Goldman Sachs worden onder de aanduiding GS verhandeld op de New York Stock Exchange. De bank werd in 1869 opgericht in New York City. 
Goldman Sachs Asset Management is een bekende dochter van Goldman Sachs. Marcus Goldman startte in 1869 nog op eigen houtje een bank. Niet veel later werd hij ondersteund door zijn schoonzoon, Samuel Sachs. Vanaf dat moment ging de bank dan ook Goldman Sachs heten.