Aandelen Goodman Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Goodman Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Goodman Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Goodman Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Goodman Group raadplegen. Goodman Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GMG.CHA.

Waar kan je Goodman Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Goodman Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Goodman Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Goodman Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Goodman Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Goodman Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Goodman Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Goodman Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Goodman Group

Sterke punten Goodman Group

 • Grote vastgoedportefeuille: Goodman Group heeft een grote en diverse vastgoedportefeuille, waardoor het bedrijf minder gevoelig is voor schommelingen in de vraag naar een bepaald type vastgoed.
 • Goede reputatie: Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare speler in de vastgoedsector.
 • Internationale aanwezigheid: Goodman Group is actief in verschillende landen over de hele wereld, waaronder Australië, Europa, Noord-Amerika en Azië.
 • Investeren in duurzaamheid: Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en investeert in projecten om de CO2-uitstoot te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Zwakke punten Goodman Group

 • Afhankelijkheid van de logistieke sector: Een groot deel van de vastgoedportefeuille van Goodman Group is gericht op logistieke activiteiten, waardoor het bedrijf gevoelig is voor veranderingen in de vraag naar logistiek vastgoed.
 • Marktrisico’s: De vastgoedmarkt is onderhevig aan marktrisico’s, zoals veranderingen in rentetarieven en economische omstandigheden, die de winstgevendheid van het bedrijf kunnen beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde industrie en is onderhevig aan veranderingen in wet- en regelgeving, wat invloed kan hebben op de winstgevendheid en groeiplannen van het bedrijf.

Over Goodman Group

Een Australisch geïntegreerde commerciële en industriële vastgoedgroep, dat is wat de Goodman Group is. Het bedrijf bezit onroerend goed, dat het eveneens ontwikkelt en in beheer heeft.  De portefeuille omvat onder meer magazijnen, grootschalige logistieke faciliteiten, bedrijven en kantoorpanden, en dat verspreidt over heel de wereld. De aandelen worden als GMG verhandeld op de Australian Securities Exchange overigens.

Niet geheel toevallig is de Goodman Group opgericht door Gregory Goodman, die daarmee de beste beslissing van zijn leven nam.  Bekende dochters van de Goodman Group zijn onder meer Goodman UK en Goodman North America. 

aandeel goodman kopen

Wel of niet aandelen Goodman Group kopen?

Als je op zoek bent naar een goede investering in de vastgoedsector, dan heb je misschien al gehoord van Goodman Group. Dit bedrijf is wereldwijd actief en is gespecialiseerd in logistiek vastgoed. Maar is het kopen van aandelen van Goodman Group wel een slimme zet?

Het is belangrijk om te weten dat investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt. Zo kan de waarde van de aandelen van Goodman Group dalen als gevolg van verschillende factoren, zoals economische omstandigheden, veranderingen in de markt of operationele problemen bij het bedrijf zelf.

Toch zijn er ook redenen om te geloven dat aandelen van Goodman Group een goede keuze kunnen zijn. Het bedrijf heeft een sterke staat van dienst, met een bewezen trackrecord van winstgevendheid en duurzaamheid. Bovendien heeft het bedrijf een gezonde financiële positie en investeert het voortdurend in nieuwe projecten om te groeien.

Als je besluit om aandelen van Goodman Group te kopen, is het belangrijk om jezelf goed te informeren over het bedrijf en de markt. Houd de economische ontwikkelingen en de prestaties van het bedrijf goed in de gaten. Zo kun je weloverwogen beslissingen nemen over het kopen of verkopen van aandelen.

Kortom, het kopen van aandelen van Goodman Group kan een slimme zet zijn, maar het is belangrijk om rekening te houden met de risico’s en jezelf goed te informeren voordat je een beslissing neemt.