Aandelen Goodman Group kopen

Wil je beleggen in Goodman Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Goodman Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Goodman Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Goodman Group raadplegen. Goodman Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GMG.CHA.

Waar kan je Goodman Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Goodman Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Goodman Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Goodman Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Goodman Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Goodman Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Goodman Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Goodman Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Goodman Group

Een Australisch geïntegreerde commerciële en industriële vastgoedgroep, dat is wat de Goodman Group is. Het bedrijf bezit onroerend goed, dat het eveneens ontwikkelt en in beheer heeft.  De portefeuille omvat onder meer magazijnen, grootschalige logistieke faciliteiten, bedrijven en kantoorpanden, en dat verspreidt over heel de wereld. De aandelen worden als GMG verhandeld op de Australian Securities Exchange overigens.
Niet geheel toevallig is de Goodman Group opgericht door Gregory Goodman, die daarmee de beste beslissing van zijn leven nam.  Bekende dochters van de Goodman Group zijn onder meer Goodman UK en Goodman North America.