Aandelen Goodyear kopen

Wil je beleggen in Goodyear aandelen? Op deze pagina kan je direct Goodyear aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Goodyear. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Goodyear raadplegen. Goodyear is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GT.

Waar kan je Goodyear aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Goodyear kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Goodyear?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Goodyear. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Goodyear?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Goodyear? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Goodyear

Frank Seiberling richtte in 1898 Goodyear op. Momenteel geldt Goodyear als de grootste banden- en rubberproducten producent van de wereld. Goodyear maakt zoals genoegzaam bekend banden voor auto’s, vliegtuigen en zwaardere machines. Goodyear werd geboren in 1898 en produceerde aanvankelijk pokerchips, zolen voor paardenhoefijzers en fietsenbanden.
Daarnaast produceert Goodyear rubbers voor brandslangen, schoenzolen en onderdelen voor elektrische printers. Het bedrijf staat als GT genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochteronderneming van Goodyear is Dunlop Tyres. Het hoofdkwartier van Goodyear is gevestigd in Akron, Ohio. Met de merken Bridgestone en Michelin is Goodyear al jarenlang in een sterke concurrentiestrijd verwikkeld.