Aandelen Graco kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Graco aandelen? Op deze pagina kan je direct Graco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Graco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Graco raadplegen. Graco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GGG.

Waar kan je Graco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Graco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Graco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Graco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Graco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Graco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Graco

Sterke punten Graco

 • Leidende positie in de industrie: Graco heeft een sterke reputatie en is een toonaangevende producent van apparatuur en systemen voor vloeistofbeheersing.
 • Innovatieve producten: Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van klanten.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Graco heeft een wereldwijd bereik en bedient klanten over de hele wereld.
 • Focus op klanttevredenheid: Het bedrijf legt de nadruk op het leveren van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige relaties.

Zwakke punten Graco

 • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: Graco kan worden beïnvloed door schommelingen in de economie, aangezien de vraag naar vloeistofbeheersingsproducten kan afnemen tijdens moeilijke tijden.
 • Concurrentie: De industrie van vloeistofbeheersing is competitief, wat druk kan uitoefenen op de winstmarges van Graco.
 • Risico’s van marktvolatiliteit: Schommelingen op de aandelenmarkt kunnen de waarde van de Graco-aandelen beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van enkele grote klanten: Het verlies van een belangrijke klant kan een negatieve impact hebben op de omzet van Graco.

Over Graco

Graco is producent van vloeistofbehandelingssystemen en andere producten. Graco heeft het hoofdkwartier gevestigd in Minneapolis in de staat Minnesota. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als GGG.

Graco bestaat al vanaf 1926 en bekende dochter is Graco do Brasil. Russell Gray, tot dan een parkeerwachter, richtte de onderneming op, iets dat hij overigens samendeed met zijn broer Leil. Het bedrijf heette toen nog Gray Company. In eerste instantie werd de focus gericht op de lucht aangedreven vetspuit. Dat ging de broers goed af, want al in 1941 haalden ze een omzet van 1 miljoen dollar. Graco is ook bekend vanwege de introductie van de airless spuitpistool in 1957.

Graco

Wel of niet aandelen Graco kopen?

Graco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur en systemen voor vloeistofbeheersing. Als je overweegt om aandelen van Graco te kopen, zijn er een paar dingen die je moet overwegen.

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt. De aandelenmarkt kan soms grillig zijn, en de waarde van je investering kan fluctueren. Dus voordat je een beslissing neemt, is het slim om goed geïnformeerd te zijn.

Als je interesse hebt in de industrie van vloeistofbeheersing en gelooft in de groei van dit soort technologieën, dan kan Graco een interessante keuze zijn. Het bedrijf heeft een solide reputatie en een lange geschiedenis in deze sector.

Het is echter ook belangrijk om de financiële gezondheid van Graco te onderzoeken. Bekijk de laatste kwartaalcijfers en jaarverslagen om inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf. Blijf ook op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de branche.

Onthoud dat het kopen van aandelen altijd een persoonlijke beslissing is. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met het risico en de mogelijke opbrengsten voordat je investeert. Als je twijfelt, is het verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur.

Al met al kan het kopen van Graco-aandelen interessant zijn voor investeerders die geloven in de groei van de vloeistofbeheersingsindustrie. Zorg ervoor dat je grondig onderzoek doet en bewust bent van de risico’s voordat je een beslissing neemt. Veel succes!