Aandelen Graco kopen

Wil je beleggen in Graco aandelen? Op deze pagina kan je direct Graco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Graco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Graco raadplegen. Graco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GGG.

Waar kan je Graco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Graco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Graco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Graco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Graco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Graco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Graco

Graco is producent van vloeistofbehandelingssystemen en andere producten. Graco heeft het hoofdkwartier gevestigd in Minneapolis in de staat Minnesota. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als GGG.
Graco bestaat al vanaf 1926 en bekende dochter is Graco do Brasil. Russell Gray, tot dan een parkeerwachter, richtte de onderneming op, iets dat hij overigens samendeed met zijn broer Leil. Het bedrijf heette toen nog Gray Company. In eerste instantie werd de focus gericht op de lucht aangedreven vetspuit. Dat ging de broers goed af, want al in 1941 haalden ze een omzet van 1 miljoen dollar. Graco is ook bekend vanwege de introductie van de airless spuitpistool in 1957.