Aandelen Graphic Packaging kopen

Wil je beleggen in Graphic Packaging aandelen? Op deze pagina kan je direct Graphic Packaging aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Graphic Packaging. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Graphic Packaging raadplegen. Graphic Packaging is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symboo GPK.

Waar kan je Graphic Packaging aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Graphic Packaging kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Graphic Packaging?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Graphic Packaging. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Graphic Packaging?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Graphic Packaging? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Graphic Packaging

Graphic Packaging is een bedrijf uit de Fortune 500 lijst met de hoofdvestiging in Sandy Springs, Georgia. De onderneming wordt beschouwd als toonaangevend in het ontwerpen en maken van verpakkingen van commerciële producten in de vorm van onder meer kartonnen dozen en vouwdozen voor een heel breed scala aan producten.
Het bedrijf werd gesticht in 1991 en heeft Graphic Packaging Holding Co als moedermaatschappij. Zelf heeft het overigens in Graphic Packaging International Canada ook een dochteronderneming. Graphic Packaging is een Russell 1000 component. Aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als GPK.