Aandelen Great Portland Estates kopen

Wil je beleggen in Great Portland Estates aandelen? Op deze pagina kan je direct Great Portland Estates aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Great Portland Estates. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Great Portland Estates raadplegen. Great Portland Estates is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GPOR-L.

Waar kan je Great Portland Estates aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Great Portland Estates kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Great Portland Estates?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Great Portland Estates. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Great Portland Estates?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Great Portland Estates? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Great Portland Estates is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Great Portland Estates.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Great Portland Estates

Great Portland Estates is een Britse vastgoedontwikkelaar en investeringsmaatschappij. Op de London Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de naam GPOR. Great Portland Estates is eveneens een FTSE 250 component.
Great Portland Estates zag in 1959 het levenslicht en werd toen opgericht door Basil Samuel. Hij begon het bedrijf om zo te kunnen investeren in eigendommen die ooit door de belangrijkste hertogen van Portland ontwikkeld waren. Het bedrijf is ook de trotse eigenaar van Ilex State en dat vanaf 1997. De onderneming is vooral actief in Londen waar het vooral kantoorgebouwen in eigendom heeft en ook winkelvastgoed.