Aandelen Greencore kopen

Wil je beleggen in Greencore aandelen? Op deze pagina kan je direct Greencore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Greencore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Greencore raadplegen. Greencore is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GNC-L.

Waar kan je Greencore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Greencore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Greencore?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Greencore. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Greencore?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Greencore? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Greencore is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Greencore.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Greencore

Greencore is een voedingsbedrijf in Ierland, een bedrijf dat in 1991 werd opgericht door de Ierse regering. Dit gebeurde toen Irish Sugar werd geprivatiseerd. De huidige producten die van de band komen bij Greencore zijn vooral producten die onder de noemer gemaksvoedsel vallen.
Greencore is breder actief dan in thuisland Ierland alleen. Het is ook in Engeland actief, terwijl de aandelen van Greencore worden verhandeld als GMC op de beurs in Londen. Het hoofdkantoor van het voedingsbedrijf staat in het Ierse Dublin. Bekendste dochterondernemingen zijn Peacock Foods en Uniq.