Aandelen Greggs kopen

Wil je beleggen in Greggs aandelen? Op deze pagina kan je direct Greggs aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Greggs. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Greggs raadplegen. Greggs is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRG-L.

Waar kan je Greggs aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Greggs kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Greggs?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Greggs. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Greggs?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Greggs? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Greggs is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Greggs.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Greggs

Greggs is de grootste bakkerijketen die het Verenigd Koninkrijk rijk is. Het is gespecialiseerd in gebak, warme broodjes en ook sandwiches absoluut in de meer hartige broodjes. Greggs is met het hoofdkwartier gevestigd in het Engelse Newcastle.
De aandelen van Greggs worden verhandeld op de Londense beurs onder de noemer GRO. Greggs bestaat al vanaf 1939 en het beschikt ondertussen over ruim tweeduizend locaties. De bakkerijketen is eveneens FTSE 250 component en de eerste Greggs opende de deuren in 1951. Greggs kocht in 1994 de grootste concurrent op in de vorm van Bakers Oven.