Aandelen Greggs kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Greggs aandelen? Op deze pagina kan je direct Greggs aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Greggs. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Greggs raadplegen. Greggs is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRG-L.

Waar kan je Greggs aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Greggs kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Greggs?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Greggs. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Greggs?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Greggs? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Greggs is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Greggs.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Greggs

Sterke punten

  • Gestage groei: Greggs heeft de afgelopen jaren een gestage groei laten zien.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Het bedrijf heeft nog steeds uitbreidingsmogelijkheden.
  • Sterke merkidentiteit: Greggs heeft een sterke merkidentiteit en een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Zwakke punten

  • Afhankelijk van economische omstandigheden: Greggs kan worden beïnvloed door economische schommelingen en veranderingen in consumentenvoorkeuren, wat kan leiden tot onvoorspelbare schommelingen in de aandelenkoers.
  • Concurrentie: Greggs heeft te maken met concurrentie van andere bakkerijketens en fastfoodbedrijven.
  • Afwezigheid buiten VK: Greggs is voornamelijk actief in het Verenigd Koninkrijk en heeft nog geen internationale uitbreiding gemaakt.

Over Greggs

Greggs is de grootste bakkerijketen die het Verenigd Koninkrijk rijk is. Het is gespecialiseerd in gebak, warme broodjes en ook sandwiches absoluut in de meer hartige broodjes. Greggs is met het hoofdkwartier gevestigd in het Engelse Newcastle.

De aandelen van Greggs worden verhandeld op de Londense beurs onder de noemer GRO. Greggs bestaat al vanaf 1939 en het beschikt ondertussen over ruim tweeduizend locaties. De bakkerijketen is eveneens FTSE 250 component en de eerste Greggs opende de deuren in 1951. Greggs kocht in 1994 de grootste concurrent op in de vorm van Bakers Oven.

aandeel gregs kopen

Wel of niet aandelen Greggs kopen?

Ben jij op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid en denk je eraan om aandelen van Greggs te kopen? Dan is het belangrijk om de voors en tegens goed af te wegen voordat je de sprong waagt.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Greggs een Britse bakkerijketen is die voornamelijk bekend staat om zijn hartige pasteitjes en broodjes. Hoewel het bedrijf al enige tijd bestaat, heeft het in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt dankzij de toenemende populariteit van “food-to-go” in het Verenigd Koninkrijk.

Een voordeel van het kopen van aandelen van Greggs is dat het bedrijf de afgelopen jaren een gestage groei heeft laten zien en dat het nog steeds uitbreidingsmogelijkheden heeft. Bovendien heeft het bedrijf een sterke merkidentiteit en een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders die op zoek zijn naar stabiele rendementen op de lange termijn.

Aan de andere kant is het belangrijk om te beseffen dat het kopen van aandelen van Greggs ook risico’s met zich meebrengt. Zo kan het bedrijf worden beïnvloed door economische schommelingen en veranderingen in consumentenvoorkeuren, wat kan leiden tot onvoorspelbare schommelingen in de aandelenkoers.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Greggs, is het belangrijk om een grondige analyse te maken van de voor- en nadelen en om je te laten adviseren door een deskundige beleggingsadviseur. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen over je investering en hopelijk een mooie winst behalen.