Aandelen Grifols kopen

Wil je beleggen in Grifols aandelen? Op deze pagina kan je direct Grifols aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Grifols. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Grifols raadplegen. Grifols is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRF.E.

Waar kan je Grifols aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Grifols kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Grifols?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Grifols. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Grifols?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Grifols? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Grifols is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Grifols.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Grifols

Grifols is een Spaanse multinational die uitgegroeid is tot een farmaceutische en chemische fabrikant met allure. Het bedrijf is groot geworden vanwege met name de productie van op bloedplasma gebaseerde producten. Op de beurs in Madrid worden de aandelen van Grifols verhandeld als GRF.
Grifols’ hoofdkantoor vind je in Barcelona. De onderneming werd gesticht in 1940 en een bekende dochteronderneming is Grifols Shared Services North America. Overigens mag Grifols zich tachtig jaar na de start Europees leider en zelfs de grootste ter wereld noemen wat betreft op bloedplasma gebaseerde producten. Grifols doet overigens meer en levert tegenwoordig ook apparaten, reagentia en instrumenten voor testlaboratoria.