Aandelen Groupe Eurotunnel kopen

Wil je beleggen in Groupe Eurotunnel aandelen? Op deze pagina kan je direct Groupe Eurotunnel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Groupe Eurotunnel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Groupe Eurotunnel raadplegen. Groupe Eurotunnel is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GET.PA.

Waar kan je Groupe Eurotunnel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Groupe Eurotunnel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Groupe Eurotunnel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Groupe Eurotunnel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Groupe Eurotunnel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Groupe Eurotunnel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Groupe Eurotunnel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Groupe Eurotunnel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Groupe Eurotunnel

Groupe Eurotunnel, ook wel Getlink genoemd, is een Frans-Britse onderneming. Het bedrijf is actief in de Kanaaltunnel, waar het de eerste 99 jaar na de opening van de Kanaaltunnel verantwoordelijk is voor de exploitatie. Aandelen worden onder de noemer GET verhandeld op Euronext in de Franse hoofdstad Parijs.
 
De onderneming met hoofdkwartier in Parijs werd opgericht in 1986 en Europartner en Europartner Channel zijn wel de meest bekende dochters van Groupe Eurotunnel. In eerste instantie zou de onderneming voor een periode van 55 jaar de exploitatierechten krijgen. Due termijn is echter verlengd. Fixed Link Concessions, Eurosport en Eleclink zijn de drie kernwerkzaamheden waar het bedrijf zich mee bezig houdt.