Aandelen Groupon kopen

Wil je beleggen in Groupon aandelen? Op deze pagina kan je direct Groupon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Groupon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Groupon raadplegen. Groupon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRPN.

Waar kan je Groupon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Groupon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Groupon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Groupon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Groupon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Groupon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Groupon

Even simpel en geniaal is dat wat marketingondernemer Groupon via een internationaal opererende website te bieden heeft. Elke dag opnieuw wordt een gebruiker van de website van Groupon een aanbieding gedaan, een aanbieding in de buurt van de gebruiker.
De naam van de onderneming is een combinatie van de woorden group en coupon. Groupon bestaat vanaf 2008. Groupon biedt elke dag een andere dienst, waarbij de website nadrukkelijk gezien moet worden als een tussenpersoon tussen klant en bedrijf. Heeft iemand een coupon gekocht, dan wordt die via e-mail toegestuurd. Groupon was aanvankelijk alleen in Amerika actief, maar is dat nu ook in Europa. Groupon doet het prima, getuige ook het bod dat Google al eens deed op de onderneming, een bod van 6 miljard dollar.