Aandelen Growthpoint Properties kopen

Wil je beleggen in Growthpoint Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Growthpoint Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Growthpoint Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Growthpoint Properties raadplegen. Growthpoint Properties is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRT.JO.

Waar kan je Growthpoint Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Growthpoint Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Growthpoint Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Growthpoint Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Growthpoint Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Growthpoint Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Growthpoint Properties is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Growthpoint Properties.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Growthpoint Properties

Growthpoint Properties heeft aandelen die op de Johannesburg Stock Exchange verhandeld worden als GRT.  Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Afrika, daar werd het bedrijf in 1987 ook opgericht. Ondertussen geldt Growthpoint Properties als de grootste REIT van de beurs van Johannesburg. Growthpoint is een bekende dochteronderneming.
Het bedrijf staat alom bekend als een zeer innovatief en duurzaam vastgoedaanbieder. Growth Properties  is internationaal actief en het beschikt over activa in Zuid Afrika en Oost Europa. Growthpoint Properties biedt vooral vastgoed voor werkplekken die een positieve invloed hebben op de omgeving en goed zijn voor zowel het fysieke als mentale welzijn.