Aandelen GrubHub kopen

Wil je beleggen in GrubHub aandelen? Op deze pagina kan je direct GrubHub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GrubHub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GrubHub raadplegen. GrubHub is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRUB.

Waar kan je GrubHub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GrubHub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GrubHub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GrubHub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GrubHub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GrubHub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over GrubHub

GrubHub is een alom gerespecteerde Amerikaanse aanbieder van de online, mobiele marktplaatsen die bestellen en bezorgen van eten mogelijk maken en die diners verbindt met de restaurants die zich in de nabijheid van de online besteller bevinden. Het bedrijf is met de hoofdzetel gevestigd in Chicago. GrubHub startte met de activiteiten rond het jaar 2004.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van GrubHub openbaar verhandeld als GRUB. GrubHub is bovendien een S&P 400 component en is opgericht door Matt Maloney en Mike Evans.