Aandelen GrubHub kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in GrubHub aandelen? Op deze pagina kan je direct GrubHub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in GrubHub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel GrubHub raadplegen. GrubHub is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GRUB.

Waar kan je GrubHub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel GrubHub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel GrubHub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel GrubHub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in GrubHub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van GrubHub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse GrubHub

Sterke punten GrubHub

 • Marktleiderschap: GrubHub is een van de marktleiders in de online voedselbezorging, met een groot netwerk van restaurants en een brede dekking in verschillende steden.
 • Gebruiksvriendelijke platform: Het platform van GrubHub is gebruiksvriendelijk en biedt klanten gemak bij het bestellen van maaltijden van diverse restaurants.
 • Groot klantenbestand: GrubHub heeft een groot klantenbestand en een sterke merkbekendheid, waardoor ze kunnen profiteren van herhaalbestellingen en klantloyaliteit.
 • Partnerships met restaurants: GrubHub heeft strategische partnerships met een breed scala aan restaurants, waardoor ze een gevarieerd aanbod van culinaire keuzes kunnen bieden aan klanten.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf blijft investeren in technologische innovatie om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals geavanceerde bestel- en bezorgopties.

Zwakke punten GrubHub

 • Concurrentie in de markt: De markt voor online voedselbezorging is zeer competitief, met meerdere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. GrubHub moet blijven innoveren om zich te onderscheiden van de concurrentie.
 • Kostenstructuur: GrubHub heeft te maken met hoge kosten, waaronder marketing, bezorging en technologie. Deze kosten kunnen van invloed zijn op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Afhankelijkheid van restaurantpartners: GrubHub is afhankelijk van een goede samenwerking met restaurants voor het aanbieden van maaltijden. Veranderingen in de relatie met partners kunnen invloed hebben op het aanbod en de kwaliteit van de beschikbare opties.
 • Regelgevingsrisico’s: Als online voedselbezorgingsplatform moet GrubHub voldoen aan regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid, arbeidsrecht en andere wet- en regelgeving, wat risico’s met zich meebrengt.
 • Veranderingen in consumentengedrag: Consumentenvoorkeuren en -gedrag kunnen veranderen, bijvoorbeeld door de opkomst van nieuwe trends of het groeiende belang van gezonde voeding. GrubHub moet zich aanpassen aan deze veranderingen om relevant te blijven voor klanten.

Over GrubHub

GrubHub is een alom gerespecteerde Amerikaanse aanbieder van de online, mobiele marktplaatsen die bestellen en bezorgen van eten mogelijk maken en die diners verbindt met de restaurants die zich in de nabijheid van de online besteller bevinden. Het bedrijf is met de hoofdzetel gevestigd in Chicago. GrubHub startte met de activiteiten rond het jaar 2004.

Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van GrubHub openbaar verhandeld als GRUB. GrubHub is bovendien een S&P 400 component en is opgericht door Matt Maloney en Mike Evans.

GrubHub

Wel of niet aandelen GrubHub kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van GrubHub moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar zaken voordat je een beslissing maakt.

GrubHub is een online platform dat zich richt op het bezorgen van maaltijden van restaurants naar consumenten. Als je een liefhebber bent van het gemak van online eten bestellen en gelooft in de groei van de bezorgmarkt, kan het investeren in GrubHub interessant zijn.

Maar voordat je je geld investeert, is het belangrijk om de marktomstandigheden en de financiële gezondheid van het bedrijf te onderzoeken. Kijk naar de prestaties van GrubHub in de afgelopen jaren, zoals de omzetgroei en het aantal actieve gebruikers. Let ook op concurrentie en trends in de bezorgsector.

Het is altijd slim om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om aandelen van GrubHub te kopen. Zij kunnen je helpen om de risico’s en mogelijke rendementen beter te begrijpen.

Onthoud dat investeren altijd met onzekerheid gepaard gaat en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.