Aandelen Grupo BPER kopen

Wil je beleggen in Grupo BPER aandelen? Op deze pagina kan je direct Grupo BPER aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Grupo BPER. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Grupo BPER raadplegen. Grupo BPER is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBE-I.

Waar kan je Grupo BPER aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Grupo BPER kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Grupo BPER?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Grupo BPER. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Grupo BPER?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Grupo BPER? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Grupo BPER is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Grupo BPER.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Grupo BPER

Grupo BPER staat voor Grupo Banca dell’ Emilia Romagna. Dit is een Italiaanse bankgroep die de bekende en traditionele bankdiensten levert aan zowel particulieren als aan bedrijven en ook aan openbare instellingen. Het bedrijf is tegenwoordig gevestigd in Modena en is onderdeel van de FTSE MIB index.
Aandelen Grupo BPER worden op de Borsa Italiana verhandeld als BPE. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis, want de onderneming werd opgericht in 1867, eveneens in Modena. Bekende dochteronderneming is Banco di Sardegna en ook Banca di Sasano.