Aandelen Grupo Financiero Galicia kopen

Wil je beleggen in Grupo Financiero Galicia aandelen? Op deze pagina kan je direct Grupo Financiero Galicia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Grupo Financiero Galicia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Grupo Financiero Galicia raadplegen. Grupo Financiero Galicia is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqCM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GGAL.

Waar kan je Grupo Financiero Galicia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Grupo Financiero Galicia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Grupo Financiero Galicia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Grupo Financiero Galicia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Grupo Financiero Galicia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Grupo Financiero Galicia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Grupo Financiero Galicia

Grupo Financiero Galicia verleent vooral financiële diensten en is met het hoofdkwartier gevestigd in Buenos Aires in Argentinië. De bank wordt algemeen gezien als de op vier na grootste bank van Argentinië en als absoluut de grootste van alle binnenlandse banken die het land rijk is. De bank bestaat overigens al vanaf het jaar 1905.
Dochteronderneming van Grupo Financiero Galicia is de Banco de Galicia y Buenos Aires. De bank biedt de gekende en bekende bankproducten aan in de vorm van onder meer retailbanking, offshore bankieren, verzekeringen, consumenten en geeft ook creditcards uit.