Aandelen Gulfport kopen

Wil je beleggen in Gulfport aandelen? Op deze pagina kan je direct Gulfport aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Gulfport. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Gulfport raadplegen. Gulfport is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GPOR.

Waar kan je Gulfport aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Gulfport kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Gulfport?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Gulfport. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Gulfport?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Gulfport? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Gulfport

De Gulfport Energy Corporation werd opgericht in juli van 1997. Het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Oklahoma City in de staat Alabama. Het bedrijf houdt zich met name bezig met de exploratie, ontwikkeling, verwerving en productie van aardgas, ruwe olie en zeker ook aardgasvloeistoffen.
Gulfport heeft met Gulfport MidCon de meest bekende dochter en is specifiek actief in de Utica Shale waar het een oppervlakte van 205.000 hectare als netto reservoir heeft en eveneens in Oost Ohio in Scoop waar nog eens 76.000 hectare netto reservoir voor Gulfport beschikbaar is.